Herman Haverkort

Architekt BNA

Ontwerpen, visualiseren en realiseren van uw ideeën...

daar teken ik voor!


Na enkele jaren te hebben gewerkt bij een constructiebureau, begon ik ruim 30 jaar geleden met mijn eigen architectenbureau.


Na al die tijd doe ik mijn werk nog altijd met evenveel enthousiasme als destijds. Vanaf dag één is het mijn streven geweest om samen met mijn team alle opdrachten naar de wens van onze klanten - zowel particulieren,  woningbouwverenigingen als bedrijven - te realiseren en daarbij zoveel mogelijk wensen te verwezenlijken.


Haverkort architecten heeft in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd, maar is nog steeds onafhankelijk. Hoewel we op verzoek van onze klanten een aannemer of bouwbegeleider kunnen aanraden, zijn we nergens aan gebonden. Omdat kleinschaligheid een van de kenmerken is van Haverkort architecten, staat direct contact met u als klant bij ons centraal. In goed onderling overleg komen we tot het ontwerp dat u voor ogen heeft. We werken niet alleen in de Achterhoek. Ook in de rest van Nederland zijn de creaties van Haverkort architecten te bewonderen.


Haverkort architecten voor uw bouwprojecten 

 

  • Flexibel

 

Volledige begeleiding  of voor één of enkele fasen van een bouwproject. Flexibel inspelen op uw wensen is het fundament onder onze samewerking

 

  • Ervaren

 

Herman Haverkort ruim 30 jaar in het vak en nog steeds met veel enthousiasme voor u aan het ontwerpen. 

 

  • Planmatig

 

Speels en gedisciplineerd. Bij Haverkort architecten vind u de ideale combinatie van pure creativiteit en gestructureerde  werkwijzen.

 

  • Betrokken

 

We denken met u mee voor een optimaal resultaat We  ontwerpen, adviseren en controleren en doorlopen samen met u het hele traject.

 

 

 

KIJK OOK EENS IN MIJN PORTFOLIO